Menu

user_mobilelogo
 


Het bungalowpark ligt op 30 min. rijden van de stad en vliegveld Luik (Liege), 85 km van Maastricht en 120 km van de stad en vliegveld Brussel. Onze 6 persoons bungalow nr. 93 vindt u hieronder op de kaart. Een groot voordeel aan het vakantie park Sunclass Durbuy is dat bij de receptie en in het restaurant op het park naast frans, ook nederlands sprekend personeel werkzaam is

Voor alle leeftijden is er genoeg te doen op het park, op het park en in de omgeving zijn volop activiteiten. Kinderen hoeven zich geen enkel moment te vervelen, het park heeft meerdere speeltuinen. Ook een voetbalveld, tennisbaan, basketbalveld, tafeltennistafels, overdekt verwarmd zwembad, jeu de boules baan en pit-pattafels. 

Ook zijn er genoeg voorzieningen op het park aanwezig zoals elke ochtend verse broodjes , een overdekt zwembad en een gezellig restaurant . Ook heeft het park een wasserette waarvan u gebruik kunt maken. Overigens is er ook de mogelijkheid uw eten af te halen bij het restaurant en de maaltijd in uw huisje op te eten. Naast de eetgelegenheden kunt u uiteraard ook gebruik maken van uw eigen culinaire kookkunsten in de keuken van onze bungalow. En voor de BBQ liefhebbers is er een speciale gezellige BBQ plaats met picknicktafels.

Een belangrijk detail is natuurlijk de omgeving waarin het park ligt, namelijk midden in de Belgische ardennen. U kunt hier volop genieten van de mooie authentieke dorpjes en/of de bosrijke omgeving. Net Frankrijk, maar dan dichtbij huis. De omgeving is perfect voor allerlei buiten activiteiten als Mountainbiken, Abseilen, Klimmen, Kano varen, Wandelen, Geocaching, Karten, Golfen en nog veel meer. 

planPark